24/7 Camerabewaking

Camerasysteem

Op het industrieterrein van Groot Vettenoord en van de Arij Koplaan zijn er op 13 posities bewakingscamera’s geplaatst. Deze camera’s zijn samen met elkaar verbonden middels een gesloten systeem. Deze camera’s nemen alleen bij beweging beelden op.

Team Toezicht
Voor het veiligstellen van beelden, het plannen van onderhoud en andere zaken heeft het OGV bestuur deze verantwoordelijkheid uitbesteed aan Team Toezicht.

Wanneer je benadeelt bent door een inbraak, bedreiging, geweld, brand etc. adviseren wij je te allen tijden aangifte te doen.Alvorens aangifte te doen kun je ons verzoeken om eventuele beelden van het voorval veilig te stellen. Dit kun je doen met behulp van ons incidentenformulier. Bij aangifte bij politie kun je dan melden dat er mogelijk beelden zijn veiliggesteld.


– LET OP – LET OP – LET OP – LET OP – LET OP – LET OP – LET OP –

* Het Team Toezicht bekijkt GEEN beelden (!), het team stelt alleen data veilig. Alleen een opsporingsinstantie (politie) mag deze beelden bekijken.


Protocol
Beelden kunnen alleen worden opgevraagd door de juiste opsporingsinstanties en altijd met een vordering. Dit om te kunnen voldoen aan de strenge privacywetgeving.


#veilig #aed #bewakingscamera #vlaardingen

Overzicht van onze cameraposities en AED’s:

* Het overzicht betreft de camera’s en onze AED’s.

Positie:Locatie:
1Hoek Produktiestraat/Nettenboetserstraat
2Hoek Van Beethovensingel /Tanderijstraat
3Hoek Nijverheidsweg/Industrieweg
4Hoek Energieweg/Industrieweg
5Energieweg
6Ingang A. Koplaan
7Hoek Tanderijstraat/4e Industriestraat
8Hoek Mercuriustraat/3e Industriestraat
9Hoek Mercuriusstraat/5e Industriestraat
10Hoek Produktiestraat/Energieweg
11Hoek Fabricagestraat/4e Industriestraat
12Parkeerterrein A. Koplaan
13Hoek Mercuriustraat/Energieweg
14Industrieweg
15Nijverheidsstraat

Bedrijven hebben hun medewerking verleent door het faciliteren van stroom en internet. Met allen is er een samenwerkingsovereenkomst gesloten.


X