Wat doe je nu als je iemand ziet die bewusteloos is? Of wat doe je als iemand zich verslikt en geen lucht meer krijgt? Weet jij wat je moet doen als iemand in elkaar zakt of een hartstilstand krijgt?

Je hoopt het nooit mee te maken, een reanimatie. Maar als het dan toch gebeurt, is het goed om te weten wat je kan doen in een noodsituatie. Jij kan het verschil maken, als je het vertrouwen hebt om écht in actie te komen als het nodig is.

Na de cursus reanimatie kun je verschillende noodsituaties herkennen en levens redden. Om de veiligheid te vergroten op ons bedrijventerrein, kan je ook dit jaar meedoen met een cursus reanimeren. Deze wordt gratis (!) aangeboden door de Ondernemersvereniging aan de bedrijven en hun personeel. De gecertificeerde instructeur leert je in een avond, bij ons op het terrein, wat je moet doen in geval van nood. Na afloop ontvang je een officieel reanimatiecertificaat (2 jaar geldig). Ook kun je je aanmelden bij MijnHartslagNu om gebruik te maken van de 8 AED’s die afgelopen jaar op het terrein zijn geplaatst.

Graag inventariseren we wie er interesse heeft om mee te doen in het najaar. Vervolgens plannen we een datum in met de deelnemers. Per avond kunnen er 6 tot 12 cursisten meedoen.

Stuur een mail voor 1 september 2024 naar info@grootvettenoord.nl om je aan te melden.

Tags

Comments are closed

X