Op vrijdag 17 mei werd op bedrijventerrein Groot Vettenoord een nieuw welkomstbord onthuld als onderdeel van een breder veiligheidsplan. Wethouder Bart Bikkers markeerde de gelegenheid door een vrolijke plant te plaatsen in de onderliggende plantenbak, onder toeziend oog van bestuursleden en geïnteresseerden.

De nieuwe welkomstborden zijn onlangs bij alle ingangen van het bedrijventerrein en aan de Arij Koplaan geplaatst. Deze borden maken deel uit van een groter veiligheidsplan voor het gebied, waaraan de gemeente Vlaardingen, de politie en de Ondernemersvereniging Groot Vettenoord (OGV) gezamenlijk werken.

Het welkomstbord verwelkomt bezoekers, bedrijven en werknemers in het gebied en waarschuwt ongewenste bezoekers voor de eerder geplaatste en onlangs vernieuwde beveiligingscamera’s.

De financiering van het bord is verzorgd door de OGV met fondsen van Stichting Ondernemersfonds Vlaardingen en de realisatie vond plaats in samenwerking met lokale bedrijven. Zo tekende RReclame voor het ontwerp en de productie van het bord, Voscon maakte de bijbehorende plantenbakken en zorgde voor de plaatsing ervan. Hoveniersbedrijf De Tuin verzorgde het groen en zal dit ook onderhouden.

Martin Eigenraam sloot de ceremonie af met de woorden:

“Het is fantastisch om te zien hoe de ondernemers in het gebied hun betrokkenheid tonen
en hoe we dit in een mooie samenwerking hebben kunnen realiseren.”

Tags

Comments are closed

X