Een paar jaar geleden zijn er door OGV een aantal AED’s geplaatst op het bedrijventerrein. Dat het niet voor niets is, blijkt wel uit het feit dat we al een aantal keer een melding hebben gehad dat er mogelijk één gebruikt is.

Om de veiligheid op het terrein nog meer te vergroten, zou het fijn zijn wanneer zoveel mogelijk mensen weten hoe je een AED moet gebruiken wanneer dat nodig is! Daarom bieden we als Ondernemersvereniging een gratis reanimatie cursus aan!

Bij een hartstilstand is het van belang om zo snel mogelijk te reageren. Als je weet wat je moet doen, kun je iemands leven redden. Een ervaren instructeur leert je hoe je een hartstilstand herkent en wat je moet doen wanneer iemand bewusteloos is. In 1 avond leer je precies wat je moet doen in geval van nood.

De instructeur komt gewoon hier op het terrein en na afloop ontvang je een officieel certificaat.

We zullen eerst de interesse inventariseren en bij voldoende interesse worden de avonden ingepland.  Per avond kunnen er 6 – 12 cursisten meedoen. Mail naar info@grootvettenoord.nl als je hier interesse in hebt voor jezelf en/of je personeel.

Foto: Freepik
Tags

Comments are closed

X