Nieuws van IKV:

Met de groei en verdere professionalisering van IKV Ondernemend Vlaardingen is er behoefte aan een duidelijk aanspreekpunt voor nieuwe leden. Vanaf 1 september vervult Ben Smit de functie van gastheer voor een ieder die zich aansluit bij de IKV en op de Soos wil kennismaken met het netwerk. Ben Smit zal tijdens de bijeenkomsten de nieuwe leden verwelkomen en waar mogelijk of gewenst in contact brengen met bestaande leden.

Ben Smit kan nieuwe leden tevens wegwijs maken binnen de IKV, zodat mensen weten hoe de vereniging werkt en wat de vereniging hen te bieden heeft. Tevens kan hij aangeven welke bestaande leden de nieuwe leden eventueel kunnen helpen. Een eerste gelegenheid voor Ben om zijn nieuwe rol invulling te geven is het IKV Golfevent en de Soos op maandag 14 september.

Aan het einde van de IKV Golfdag, na de Golfwedstrijd en de Clinic, die op 14 september plaatsvindt, start om 17.30 uur een gezellig samenzijn voor alle leden van IKV Ondernemend Vlaardingen. De bijeenkomst vindt plaats bij Golfclub Broekpolder. Het diner is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening.

Wilt u kennismaken met de IKV en/of tijdens de Soos door Ben Smit een introductie krijgen, stuur dan even een e-mail naar ben@ikv.nu of bel Ben op 06-51212151

Tags

Comments are closed

X