Beste ondernemer,

Het is mij een groot genoegen om u bekend te maken dat wij als eerste terrein in Vlaardingen in 2016 een stratendekkend glasvezelnetwerk gaan realiseren! Hiermee komt betaalbaar en open glasvezel voor alle op ons terrein gevestigde bedrijven binnen handbereik. Ons terrein wordt hiermee op een modern niveau gebracht dat aansluit bij de huidige maatstaf van een modern en veilig bedrijventerrein.

Met medewerking van de gemeente Vlaardingen zal het ondergrondse buizenstelsel zoals gerealiseerd tijdens de afgelopen herstructureringsproject qua eigendom overgaan naar onze vereniging. Deze buizeninfrastructuur zal eigendom blijven van het ondernemerscollectief. Inmiddels hebben wij een betrouwbare partij gevonden die ons netwerk ‘verder afmaakt’ en de exploitatie en het beheer voor ons uitvoert. Deze ervaren en vakkundige partner, FiberRevolution Nederland B.V. uit Rotterdam, zal de extra investering voor het inblazen van glasvezels en de connectie naar buiten voor zijn rekening nemen. Het netwerk zal in de eerste helft van 2016 onder de naam Glasnet Groot Vettenoord van start gaan.

Logo-FiberRevolution-powered-by-transparant-e14098306609491

Tijdens de afgelopen ALV is ingestemd met het aanjagen van dit belangrijke project vanuit het opgebouwde Ondernemersfonds. Hiermee wordt het glasvezelabonnement voor elke ondernemer direct 10% per maand goedkoper. NB bij meer deelnemers zal elke aansluiting de maximale korting van 30% per maand ontvangen. Indien men bovendien in de actieperiode zijn aansluiting besteld zal het eenmalige bedrag van € 199,- door OGV verlaagd worden naar € 99,-. Dus ook voor kleinere bedrijven die voorbereid willen zijn op de toekomst een betaalbare oplossing.

We hebben in totaal minimaal 25 aansluitingen nodig om de start van deze unieke opportunity mogelijk te maken. Zodra deze zijn verzameld zal verdere aanleg plaatsvinden, waarna niet veel later de aansluitingen opgeleverd zullen worden.

Het bestuur van OGV hoort graag als er nog vragen zijn.

Meer informatie kunt u vinden op:
http://glasnetgrootvettenoord.nl/

Met vriendelijke groeten,
Ondernemersvereniging Groot Vettenoord

H. Hoogendijk
Voorzitter

Category
Tags

Comments are closed

X