Spetterend netwerkevent op de Rotterdamse wateren!  Iets voor u?

Vrijdag 18 september is er weer de Rotterdam Ribrally!
Voor de 4e keer op rij wordt dit spetterend netwerkevent mede georganiseerd door nieuw IKV lid ‘IK BEN TALENT’.

rotterdam-ribrally-banner

De Rotterdam RibRally is hét event waarbij alles draait om de boten en vindt dit jaar alweer voor de vierde keer plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje breidt je je netwerk van zakelijke en persoonlijke contacten uit, en onderhoudt je bestaande relaties. Als deelnemer krijg je de kans om in een ribboot door de Rotterdamse wateren te varen waarbij de boot ook hier en daar zijn snelheid zal laten zien.

Een boot of een Kade Kaart?
Je kunt je inschrijven voor een boot met maximaal 6 personen. Maar natuurlijk zijn deelnemers voor één of meerdere bootplaatsen eveneens van harte welkom. De prijzen zijn op aanvraag (want wat is er leuker dan zakenrelaties meenemen naar dit spetterende event!). De opbrengst gaat dit jaar naar de stichting Lymph&Co.

Omdat de beste stuurlui ook dit jaar weer aan wal staan, zijn er wederom Kade Kaarten te koop. Zo kun je volop van het spetterende netwerkevent meegenieten, maar vaar je niet met een rib mee.

rotterdam-ribrally-19-640x478Veiling
Aan het einde van de dag is er een veiling waar op diverse items kan worden geboden. De opbrengst is uiteraard ook ten bate van Lymph&Co.

Organisatie en mediapartner
De Rotterdam RibRally wordt georganiseerd door de belangeloze inzet van: Trends ICT Groep, Van Eekhout & Partners, ADTS Groep, Buro Zero. Friends in Business is sinds dit jaar mediapartner van de Rotterdam RibRally.

Voor meer informatie: www.rotterdamribrally.nl

Wil u meer weten over ‘Ik ben talent’? Bezoek dan hun website: www.ikbentalent.nl

 

Category
Tags

Comments are closed

X