Beste ondernemer,

Het is, helaas, een hele tijd geleden dat jullie als ondernemer vanuit het bestuur van de ondernemersvereniging wat te horen hebben gekregen.

Normaliter hadden we jullie bij kunnen praten tijdens de Business Buurt Borrel, maar door de (huidige) situatie omtrent Corona is dat niet mogelijk gebleken. Maar er heeft genoeg afgespeeld achter de spreekwoordelijke schermen.

Zo zijn we het afgelopen jaar druk bezig geweest met o.a.;

  • Het afronden van de camera installatie, deze houd nu dag en nacht ons industrieterrein in de gaten en er worden regelmatig beelden opgevraagd. Mocht je gebruik willen of moeten maken van camerabeelden dan kan je deze opvragen via deze link.
  • Het voeren van gesprekken met de Gemeente Vlaardingen over hun aanpak van ondermijning, het parkeerbeleid en het onderhoud van o.a. de straatverlichting op het industrieterrein.
  • Meer samenwerking gezocht met de BIZ van het bedrijventerrein “De Vergulde Hand”. Dit omdat wij gezamenlijk dezelfde problemen ondervinden op onze industrieterreinen.

Vooral de gesprekken met de verantwoordelijken binnen de Gemeente Vlaardingen blijven we ook dit jaar veelvuldig voeren. Nu nog veelal via de mail en digitaal, maar hopelijk snel weer om de tafel met daarbij een vertegenwoordiging vanuit het team KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) welke aan tafel erbij aan zal schuiven. Want ook het (Keurmerk) Veilig Ondernemen willen we nog steeds gaan bevorderen vanuit de ondernemersvereniging.

Voor aankomend jaar moeten we weer gezamenlijk gaan kijken waar we het voor ons gereserveerde geld aan gaan besteden.

Wij als bestuur hebben een aantal initiatieven die we voor dit jaar willen gaan oppakken en daarvoor het geld willen gaan reserveren. Alleen daarvoor horen we graag jullie mening en/of jullie het hier mee eens zijn. Uiteraard horen we ook graag jullie eigen input, mocht er volgens jou nog iets ontbreken op de initiatieven.

Hieronder tref je de initiatieven welke wij willen oppakken en geld voor willen gaan reserveren, graag horen we van jullie of jullie het hier mee eens of oneens zijn…..

** Wanneer wij op alle voorstellen akkoord krijgen zal het bestuur zelf prioriteren welk van de initiatieven en/of projecten voorrang krijgen.

Klik hier of op het plaatje hieronder om naar ons stemformulier te gaan!

Category
Tags

Comments are closed

X